• jubileum actie voor Kika

jubileum actie voor Kika

Dit reuze ei is gemaakt om het feestelijke jubileumjaar van Bakker van Helden luister bij te zetten.

Reuze chocolade ei voor Kika bij Bakker van Helden.

Afgelopen weken zijn er heel veel verschillende chocolade paasfiguren en paaseieren gemaakt bij Bakker van Helden. Het meest opvallende exemplaar is een chocolade ei van bijna een meter hoog. Het is de eerste actie die wordt gehouden ter ere van het 60 jarig bestaan van het bedrijf dit jaar.

 De basis is gemaakt van pure chocolade, maar ook andere chocolade soorten zoals witte-, melk-, ruby- en gold chocolade zijn bij dit ei gebruikt. Daarnaast is er natuurlijk heel veel tijd en passie in gestoken.  Om al deze energie niet verloren te laten gaan zal dit bijzondere exemplaar aan de hoogste bieder worden verkocht en zal de gehele opbrengst aan Kika worden gegeven. Als het voor de nieuwe eigenaar te veel chocolade is, zou het aan een ander doel kunnen worden gegeven zodat er nog meer mensen gelukkig kunnen worden door dit bijzondere ei.

Het ei is te bewonderen in de winkel van Bakker van Helden op de Westdijk in Middelharnis. Daar zal ook elke dag het actuele bod worden getoond. Tevens zal dit op de website www.bakkervanhelden.nl worden bijgehouden. Ondertussen kunnen klanten (bij besteding van 60 dubbeltjes of meer) raden naar het gewicht van dit bijzondere ei en kans maken op een grote paashaas.  Deze actie loopt tot vrijdag 2 april. Op deze dag zal de cheque worden overhandigd aan Kika Goeree Overflakkee en wordt ook de winnaar van de grote paashaas bekend gemaakt.