• tassenactie
  • tassenactie
  • tassenactie

tassenactie

Vanaf 1 januari 2016 zijn gratis plastic tassen niet meer toegestaan.

Het doel is om zwerfvuil op straat en in zee tegen te gaan en verspilling van grondstoffen te voorkomen. Daarom bieden wij al sinds januari 2015 een paarse shopper (€ 2,50) aan. 

We proberen met ons bedrijf steeds duurzamer te worden. De eerste stappen hiervoor zijn in 2014 gezet. Zo zijn we hybride gaan rijden en gebruiken we steeds meer ingrediënten die op ons eiland groeien en bloeien. Vanzelfsprekend proberen we al zoveel mogelijk te recyclen om ons afval zoveel mogelijk te beperken.

Sinds januari 2015 zijn de nieuwe koelingen in de winkel voorzien zijn van afdek-ramen om energie te besparen enzijn in de bakkerij alle tl's vervangen door led verlichting. Daarnaast doen we ons best het milieu te sparen door minder plastic tasjes in omloop te brengen. Vandaar we een paarse shopperhebben geintroduceerd. Deze tas kan u veel extra voordeel opleveren! Dus neem hem elk bezoek aan onze winkel mee en profiteer zo van onze "duurzame tassenactie". Niet alleen in het voordeel van uzelf, maar ook in het voordeel van het milieu.