• Bankker van Helden in de prijzen

Bankker van Helden in de prijzen

Bakker van Helden te Middelharnis valt op met zijn, zeg maar gerust overheerlijke gebaksrollen. Dat vinden niet alleen de meeste klanten, maar ook de collega banketbakkers! 

Eigenaren Peter en Selma van Helden kregen daarom Maandag 14 Maart de trofee ‘Gilde Goud’ uitgereikt door Neerlands grootste en meest exclusieve banketbakkersgilde Heerlijk & Heerlijk, waarbij zij al jaren aangesloten zijn.

De ondernemers kregen de onderscheiding voor hun al jaren stabiele kwaliteit en technische bijdrage aan het Gilde van de betere banketbakkers en dan met name voor hun gebaksrollen. Het is een blijk van waardering namens collega-banketbakkers uit heel Nederland.De ondernemers kregen de onderscheiding voor hun al jaren stabiele kwaliteit en technische bijdrage aan het Gilde van de betere banketbakkers en dan met name voor hun gebaksrollen. Het is een blijk van waardering namens collega-banketbakkers uit heel Nederland.

Waar succesrecepten vaak angstvallig worden beschermd als ‘het geheim van de smid’, geven de banketbakkers van Heerlijk & Heerlijk ze juist graag aan elkaar prijs. Hierdoor brengen ze elkaar steeds weer op nieuwe ideeën en komen ze samen tot de allerlekkerste producten. De banketbakker met het beste en opvallendste product van het jaar wordt beloond met de oorkonde Gilde Goud.

Gebaksrollen
Peter van Banketbakkerij van Helden maakt al jaren indruk met zijn befaamde gebaksrollen. Het perfect uitgevoerde gebaksstuk is bij van Helden goed in balans qua cake en verse crème vulling. De crème vulling is opgerold in een luchtige cake en deze combinatie is echt verrukkelijk aldus het gilde. Kortom, de ideale traktatie bij de koffie of als heerlijk tussendoortje. Vanwege het winnen van deze prijs, is er de komende weken een paasvariant te verkrijgen aan de winkel aan de Westdijk.

 De adviseur van het gilde, Hans Tros, overhandigde afgelopen Maandag om de bijbehorende bokaal in de winkel in Middelharnis. Tros: "Banketbakkerij van Helden presteert al jaren op zeer hoog niveau in de branche. De kwaliteit dat in deze banketbakkerij wordt vervaardigd onderscheidt zich al jaren door hun hoge niveau op zowel banket maar zeer zeker ook op ijs gebied. Een grote eer voor Peter en Selma maar ook voor al hun medewerkers.

Beroepstrots
Heerlijk & Heerlijk is een beroepsgilde van circa negentig topbanketbakkers met in totaal ca. 150 winkels in Nederland. De leden werken uitsluitend met de beste grondstoffen en dagverse producten. Heerlijk & Heerlijk staat voor beroepstrots en liefde voor alles wat zoet en hartig is.